Betalingsmuligheder
  • Via bankoverførsel. Betalingsinformationer fremsendes per email efter tilmelding.
  • Via Dankort & MobilePay Online (kun MobilePay tilknyttet dankort)

Fornyelse af medlemskab
Medlemskabet løber fra 1/1 til 31/12 og opkræves 1 gang årligt i december måned.
Nye medlemmer
Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen, så klik på 'Tilmeld'.

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 38851217
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Bygmestervej 57, 1. , 2400 København NV, tlf.: -, mail: info@cannabisdanmark.dk